20221018_085745 kopie

Dit zijn wij !

Dit zijn wij! Paul, Carla en Nathalie.

Binnen ons team zijn Paul Schouten en Nathalie Plugge verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met PCD Online, het EPD (electronisch patiëntendossier) en het daarbij behorende declaratie- en administratieproces. Carla Lamare houdt zich met name bezig met de wet- en regelgeving, het analyseren daarvan en is eindverantwoordelijke voor de jaarrekeningen van de praktijken voor wie wij ook de financiële administratie verzorgen. Omdat persoonlijk contact erg belangrijk is, zult u dus met hen het contact hebben. Zonder tussenkomst van een helpdesk of een keuzemenu. Daarnaast zetten ook anderen zich enthousiast in, zoals de systeemontwikkelaars, webdesigner en anderen die maken dat u als zorgaanbieder zich bezig kunt houden met uw eigen vak.

Uiteraard bespreken we binnen ons team elkaars werk, zodat we van iedere zorgverlener in elk geval op hoofdlijnen bekend zijn met de stand van zaken. Deze manier van werken maakt het mogelijk dat, wanneer één van ons er niet is, één van de anderen u van dienst kan zijn. 

Wij blijven ontwikkelen. En, met een blik op de toekomst, werken wij graag samen met mensen en organisaties die gedreven worden door een hoog kennis- en ervaringsniveau, een uitstekend inlevingsvermogen en een zeer flexibele vorm van klantvriendelijkheid. Vertrouwen, zorgvuldigheid en discretie maken daar onlosmakelijk deel van uit.
 
In haar vrije tijd zit Carla vaak met haar vingers in de aarde van de moes- en siertuin of op de piano, in plaats van op het toetsenbord of is ze creatief met naald en draad.
Paul laat graag de dag aan zich voorbij gaan door op een tweewieler te springen of in de garage te sleutelen. 
Nathalie is moeder van twee zoons en twee dochters, rijdt graag met haar paard dressuur of lekker los door het bos en bekijkt de wereld ook graag door de lens van haar camera.