20221018_085745 kopie

PCD koppelt met Telepsy en Reflectum

PC Datasystems heeft een single sign on koppeling gerealiseerd tussen het clientregistratiesysteem PCD en de Romportalen Telepsy en Reflectum.

De koppeling maakt het mogelijk dat vanuit PCD de cliëntgegevens in Telepsy en Reflectum ingelezen kunnen worden en dat u in PCD rechtstreeks naar de vragenlijsten en uitkomsten binnen Telepsy en Reflectum komt. De scores van de testen vult uzelf in PCD in. U heeft vanuit het dossier van de cliënt in PCD rechtstreeks een koppeling met Telepsy en Reflectum.

Bent u gebruiker van Telepsy of Reflectum  of wilt u daarmee  gaan werken, laat het ons dan weten. We vertellen u graag meer over de details.

PC Datasystems hecht grote waarde aan informatiebeveiliging. TelePsy verklaart zelf:

Telepsy vindt het belangrijk dat haar ICT-systemen veilig zijn en wij streven een hoge beveiliging daarvan na. TelePsy heeft daarvoor onder andere protocollen en procedures vastgelegd en laten certificeren in het kader van de informatiebeveiligingsnormen ISO 27001 en NEN 7510. Zo worden gegevens in onze systemen alleen in Nederland opgeslagen, en wordt alle communicatie met de systemen volledig versleuteld. Daarnaast laten wij ten minste eenmaal per jaar een penetratietest en/of security audit uitvoeren door daarin gespecialiseerde partijen.