PC Datasystems
Postbus 83
3890AB Zeewolde

tel: 036-5224049
@: info@pcdatasystems.nl

PCD-Online cliëntregistratie- en declaratiesysteem

PCD Online biedt psychologen en pedagogen dé oplossing voor het vastleggen en verwerken van o.a. client-/ therapiegegevens, het genereren van digitale declaraties naar zorgverzekeraars en nota's voor de clienten, verslaglegging, dossiervorming, rapportages naar huisartsen/verwijzers, DIS/CBSbestanden, wachtlijstregistratie en debiteurenbeheer.
PC Datasystems bewijst met o.a. met het cliëntregistratiesysteem voor psychologen en pedagogen, dat de kwaliteit van het automatiseringsproces mede bepaald wordt door de wijze waarop mensen werken, of te wel ‘mensenwerk’ is.

Wilt u meer informatie? Wij staan u graag te woord. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 036-5224049 of via het contactformulier.
 

Op basis van ervaring
PCD heeft het informatiesysteem ontwikkeld op basis van de ervaringen, die zijn opgedaan door collega praktijkhouders. Uiteraard wordt het informatiesysteem continue door ontwikkeld en aangepast aan de laatst wet- en regelgeving.

Of zoals een gebruiker het verwoordt:

“Wat voor mij een groot voordeel is boven andere systemen is de service. Ik kan altijd bellen, of de vraag nu groot of klein is.  Er wordt actief meegedacht met het optimaliseren van de bedrijfsvoering waardoor ik mijn aandacht daaraan kan geven waar ik deze het liefste voor inzet: de inhoud.

Met PCD Online he
b ik een aantal zaken in huis gehaald. Allereerst natuurlijk het gemak; het spaart tijd, die vervolgens anders ingevuld kan worden. Daarnaast verhoogt het de kwaliteit van mijn praktijk aangezien er een integratie van verschillende data mogelijk is; evenals een effectieve controle. Verder is met één druk op de knop het digitale dossier van een cliënt beschikbaar, inclusief alle correspondentie die daarbij hoort. Ook het beheer van contacten met verwijzers is uiterst inzichtelijk. Vanuit de visitatiecommissie is met complimenten gereageerd."