PC Datasystems
Postbus 83
3890AB Zeewolde

tel: 036-5224049
@: info@pcdatasystems.nl

Ons team

We zijn een enthousiast team!

Uiteraard bespreken we binnen ons team elkaars werk, zodat we van iedere zorgverlener in elk geval op hoofdlijnen bekend zijn met de stand van zaken. Deze manier van werken maakt het mogelijk dat, wanneer één van ons er niet is, één van de anderen u van dienst kan zijn.
Binnen ons team zijn Paul Schouten en Nathalie Schouten-Plugge verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met het cliëntregistratie- en informatiesysteem PCD en het daarbij behorende declaratieproces. Carla Lamare houdt zich met name bezig met de wet- en regelgeving en het analyseren daarvan.Daarnaast zetten ook anderen zich enthousiast in.

Wij blijven ontwikkelen. Met een blik op de toekomst werken wij graag samen met mensen en organisaties die gedreven worden door een hoog kennis- en ervaringsniveau, een uitstekend inlevingsvermogen en een zeer flexibele vorm van klantvriendelijkheid. Vertrouwen, zorgvuldigheid en discretie maken daar onlosmakelijk deel van uit.
 

Naast hun dagelijkse werkzaamheden zijn Paul en Carla zijn ook maatschappelijk actief. Zij zijn bestuurslid van de Stichting Evellius.Het doel van de stichting is het vergroten van het welbevinden van kinderen/jongeren of het ondersteunen van instellingen die direct of indirect dit zelfde doel ondersteunen.

In haar vrije tijd zit Carla vaak met haar vingers in de aarde van de moes- en siertuin, in plaats van op het toetsenbord of werkt ze aan het nieuwe programma van theaterzanggroep Puur!  Paul laat graag de dag aan zich voorbij gaan door op een tweewieler te springen of in de garage aan een oldtimer te sleutelen. 

Nathalie is moeder van één zoon en twee dochters, rijdt graag met haar paard dressuur of lekker los door het bos en bekijkt de wereld ook graag door de lens van haar camera. 

Wij zijn trots dat per 1 januari 2019 Nathalie Schouten-Plugge is toegetreden als medevennoot van onze onderneming. U heeft waarschijnlijk al contact met haar gehad en anders zult u zeker van haar horen.